top of page

Radiatoren

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op gebied van radiatoren, dat er bij elk interieur een passend model te vinden is. Niet alleen de designradiatoren zijn prachtig om te zien, ook de "gewone" paneelradiatoren zijn met hun tijd mee gegaan. 

Designradiatoren

De tijd dat een radiator uw woonkamer ontsiert is voorbij. Tegenwoordig heeft u zeer veel mogelijkheden voor een (design)radiator die bij uw wensen past. Zowel horizontaal als verticaal geplaatst. Voor elk deel in de woning. Bijvoorbeeld in de hal: u combineert een verticale designradiator met een geïntegreerde spiegel. Of in de badkamer: mooi vorm gegeven radiatorbuizen, die tevens als handdoekenrek te gebruiken zijn. Schoonheid en functionaliteit zijn zo handig gecombineerd.

Basic radiatoren

De "gewone" radiatoren zijn er tegenwoordig ook in allerlei vormen en maten. Ook zijn de paneel- en ledenradiatoren in vele kleuren te leveren. De prijs valt u enorm mee. Is uw huidige radiator u al tijden een doorn in het oog? Informeer dan eens vrijblijvend bij ons naar de prijzen.

bottom of page